skip to Main Content

Toont alle 9 resultaten

Morgadio da Calcada Port

Morgadio da Calcada is een buitengewoon Portugees Porthuis dat doordrenkt is van geschiedenis, passie en meesterschap. Gelegen in het hart van de Douro-vallei, een van ‘s werelds meest vermaarde wijnregio’s, belichaamt Morgadio da Calcada de eeuwenoude tradities van de Portwijnproductie, gecombineerd met een moderne benadering en ongeëvenaarde kwaliteit.

Met een erfgoed dat teruggaat tot de 18e eeuw, ademt dit porthuis authenticiteit en vakmanschap uit. Elk facet van hun productieproces, van het telen van druiven tot het bottelen van de wijn, wordt met uiterste zorg en toewijding uitgevoerd. Familie Niepoort dat achter Morgadio da Calcada zit heeft generaties lang gewerkt aan het perfectioneren van hun technieken en het bewaren van de geheimen van het maken van premium Portwijnen.

De wijngaarden van Morgadio da Calcada beslaan een schilderachtig landschap van terrassen langs de steile hellingen van de Douro-vallei. Het unieke microklimaat, de rijke bodem en de perfecte zonnestraling zorgen voor de ideale omstandigheden voor de groei van de druiven. Dit resulteert in druiven van de hoogste kwaliteit, die met zorg worden geplukt en met uiterste precisie worden verwerkt om de volle smaak en het karakter van de Douro-regio tot leven te brengen.

Wat Morgadio da Calcada echt onderscheidt, is hun streven naar excellentie en innovatie. Ze zijn er trots op dat ze traditionele productiemethoden combineren met moderne technologieën en inzichten om de meest verfijnde Portwijnen te creëren. Hun wijnmakers, onder leiding van een deskundig team, stellen voortdurend nieuwe normen en experimenteren met nieuwe blends en vatrijpingstechnieken, wat resulteert in een prachtige selectie van zowel klassieke als eigentijdse Ports. Een bezoek aan Morgadio da Calcada is een unieke ervaring op zich. Hun statige Porthuis, omringd door betoverende wijngaarden, verwelkomt gasten in een wereld van verfijning en gastvrijheid. Hier kunt u genieten van proeverijen van hun heerlijke Ports, begeleid door gepassioneerde experts die de subtiele nuances en complexiteit van elke wijn tot leven brengen. Van de zoete en weelderige Vintage Ports tot de elegante Tawny Ports, elke slok neemt u mee op een reis door de rijke geschiedenis en betoverende smaken van de Douro-vallei.

Morgadio da Calcada is niet alleen een Porthuis; het is een levend eerbetoon aan de Portugese wijntraditie. Hun toewijding aan excellentie, gecombineerd met een sprankelende passie voor Portwijnen, maakt hen tot een ware ambassadeur van de Douro-regio. Of u nu een liefhebber bent van Port of simpelweg wilt genieten van de geneugten van de Portugese wijncultuur, Morgadio da Calcada biedt een onvergetelijke ervaring die uw zintuigen zal betoveren en uw waardering voor dit eeuwenoude ambacht zal vergroten.

Morgadio da Calcada Port kopen via Barts Wijnkoperij

Binnenkort zelf genieten van de Morgadio da Calcada Port? Bestel snel en eenvoudig online. Uw bestelling wordt snel geleverd en vanaf €100,- geheel gratis! Wilt u meer informatie? Neem contact op met het team van Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder.

Daarom Barts Wijnkoperij

✓ Groot assortiment en unieke jaargangen Port
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en eenvoudig online bestellen
✓ Ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Unieke relatiegeschenken en maatwerk mogelijk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
✓ Dé specialist voor Morgadio da Calcada Port, online en in de winkel!

×Close search
Zoeken