skip to Main Content

Toont alle 22 resultaten

Wijnhuis Vietti

Welkom in de betoverende wereld van Vietti, het gerenommeerde Italiaanse wijnhuis dat al meer dan een eeuw de kunst van wijnmaken perfectioneert in het pittoreske landschap van Piemonte. Gelegen te midden van glooiende heuvels en majestueuze wijngaarden, heeft Vietti een onuitwisbare stempel gedrukt op de wijnindustrie en wordt het beschouwd als een toonbeeld van vakmanschap, traditie en passie. Sinds de oprichting in 1919 heeft de familie Vietti zich met ongeëvenaard enthousiasme en toewijding gewijd aan het cultiveren van de mooiste druivensoorten die de Piemontese regio te bieden heeft. Met een diepgewortelde liefde voor het land en een diep respect voor de wijnbouwtradities van hun voorouders, heeft Vietti zichzelf gevestigd als een pionier en vernieuwer binnen de branche.

De unieke terroirs van Piemonte vormen het canvas voor de meesterwerken van Vietti. Van de karakteristieke Barolo’s tot de verfijnde Barbaresco’s en de elegante Barbera’s, elke fles is doordrenkt met de rijke geest van dit betoverende landschap. Met een onberispelijke aandacht voor detail en een grenzeloos streven naar perfectie, belichaamt elke wijn van Vietti de essentie van het gebied waarin hij is ontstaan.

Het erfgoed van Vietti is doordrenkt van legendes en prestaties, waarbij hun wijnen keer op keer de lof van critici en wijnliefhebbers van over de hele wereld hebben geoogst. Toch rust het wijnhuis niet op zijn lauweren, maar blijft het voortdurend innoveren en nieuwe horizonten verkennen, terwijl het tegelijkertijd trouw blijft aan zijn wortels en respect voor het verleden.

Bij Vietti is wijnmaken veel meer dan een ambacht; het is een kunstvorm die zorgvuldig is gekoesterd en overgedragen van generatie op generatie. De familie Vietti koestert de kunst van het creëren van een meesterwerk in elke fles, waarbij ze hun ziel en passie in elk aspect van het productieproces leggen. Met een gevoel van oprechte trots en nederigheid delen ze hun erfgoed en traditie met de wereld, in de hoop dat elke slok van hun wijnen een onvergetelijke ervaring zal zijn voor degenen die ze proeven.

Barts Wijnkoperij is  uw online wijnspecialist

Groot assortiment topwijnen uit Italië
Snelle levering
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
Veilig en eenvoudig online bestellen en betalen
Ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
 Unieke relatiegeschenken en maatwerk
 Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
Uw Vietti specialist, online en in de winkel!

Vietti wijnen bestellen via Barts Wijnkoperij

Wilt u binnenkort zelf genieten van de wijnen van Vietti? Of heeft u gasten die u wilt verwennen met dit Italiaanse wijnhuis? U bestelt de wijnen van Vietti eenvoudig en snel online. Wij leveren uw bestelling snel bij u thuis. En in Nederland vanaf €100,- geheel gratis! Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Neem contact op met Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder!

×Close search
Zoeken