skip to Main Content

Toont alle 10 resultaten

Wijnhuis Domaine Anne Gros

Domaine Anne Gros is een zeer geprezen wijnhuis in de Bourgogne-regio in Frankrijk. Het wijnhuis, genoemd naar de getalenteerde wijnmaker Anne Gros, is gevestigd in het dorpje Vosne-Romanée, dat bekend staat om zijn uitstekende wijngaarden en prestigieuze wijnen.

Anne Gros is een vooraanstaande wijnproducent die bekend staat om haar vakmanschap en toewijding aan het produceren van wijnen van topkwaliteit. Ze heeft het domein overgenomen van haar vader François Gros en heeft het verder ontwikkeld tot een vooraanstaand wijnhuis in de Bourgogne.

Het domein bezit en beheert wijngaarden in verschillende appellaties in de Bourgogne, waaronder Vosne-Romanée, Echézeaux, Richebourg en Clos Vougeot. Deze percelen behoren tot de meest gewaardeerde en gewilde terroirs in de regio.

Anne Gros staat bekend om haar benadering van wijnmaken, die gericht is op het uitdrukken van de unieke kenmerken van elk terroir. Ze werkt met respect voor de natuur en maakt gebruik van duurzame landbouwpraktijken in de wijngaarden. De druiven worden met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd om alleen de beste kwaliteit te garanderen.

In de wijnkelder worden traditionele technieken gecombineerd met moderne methoden om wijnen van hoge kwaliteit te produceren. De wijnen van Domaine Anne Gros zijn elegant, verfijnd en expressief, met een uitstekend bewaarpotentieel. Ze vertonen vaak een prachtige balans tussen fruitige aroma’s, fijne tannines en levendige zuurgraad.

Domaine Anne Gros heeft internationale erkenning gekregen voor haar wijnen en wordt beschouwd als een van de toonaangevende producenten in de Bourgogne. Haar wijnen worden gewaardeerd door wijnliefhebbers en experts over de hele wereld.

Als je de kans krijgt om wijnen van Domaine Anne Gros te proeven, zul je kunnen genieten van de verfijnde en karaktervolle expressie van de Bourgogne terroir. De vraag overstijgt het aanbod en van alle wijnen zijn de beschikbare kwantiteiten per importeur zeer klein. Wees er dus snel bij!

Domaine Anne Gros wijn kopen via Barts Wijnkoperij

Binnenkort zelf genieten van de wijnen van Domaine Anne Gros? Bestel snel en eenvoudig online. Uw bestelling wordt snel geleverd en vanaf €100,- geheel gratis! Wilt u meer informatie? Neem contact op met het team van Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder.

Daarom Barts Wijnkoperij

✓ Groot assortiment topwijnen uit Frankrijk
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en eenvoudig online bestellen
✓ Ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Unieke relatiegeschenken en maatwerk mogelijk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
✓ Dé wijnspecialist van de wijnen van Domaine Anne Gros, online en in de winkel!

×Close search
Zoeken