skip to Main Content

Toont alle 6 resultaten

Wijnhuis Venea

Ontdek de harmonie tussen ambachtelijk vakmanschap en moderne innovatie bij Venea, een betoverend Italiaans wijnhuis dat diep geworteld is in de liefde voor de natuur. Hier in de adembenemende Abruzzen, waar de majestueuze bergen elkaar ontmoeten met de zachte zeebries, wordt wijnproductie niet alleen beschouwd als een kunst, maar als een waar familie-erfgoed. De familie Paolucci, met hun ontembare passie voor het land en de wijn, belichaamt de kernwaarden van Azienda Agricola Venea. Van ouders tot kinderen, oom tot neef, zijn ze allen verenigd in hun streven naar excellentie in elke fles die ze produceren. Terwijl de vorige generaties hun druiven leverden aan de coöperatie, heeft de huidige, gedreven derde generatie, onder leiding van het dynamische duo Nicoline en Serena, een opmerkelijke transitie doorgemaakt om zelf wijnen te maken op een hypermoderne manier.

De ware essentie van de Abruzzen wordt belichaamd door de autochtone druivenrassen die Venea met trots cultiveert: Trebbiano, Montepulciano en Pecorino. Laatstgenoemde druivenras, ooit bijna vergeten, is op indrukwekkende wijze in ere hersteld en is nu het kroonjuweel van de streek. Met een unieke kwaliteit die de zintuigen betovert, hebben Nicoline en Serena de reputatie van de regio versterkt door met deze lokale schatten te werken en ze te transformeren tot wijnen die het terroir en de tradities van de Abruzzen vieren. De Venea wijngaarden strekken zich trots uit over een weelderig landschap van 10 hectare, in het prachtige gebied van Fossacesia, dicht bij Chieti. Hier, omringd door de natuurlijke pracht van de Abruzzen, worden de druiven met de grootste zorg en respect voor het milieu gekoesterd. Duurzame methoden worden omarmd, met de diepe overtuiging om het land te koesteren en te beschermen, zodat toekomstige generaties dezelfde rijkdom van de natuur kunnen ervaren.

Barts Wijnkoperij is uw wijnspecialist voor wijnen van Velenosi

✓ Topwijnen van wijnhuis Velenosi
✓ Snelle levering
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en snel online bestellen en betalen
✓ Mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Mooie relatiegeschenken en maatwerk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!

Velenosi wijnen online bestellen via Barts Wijnkoperij

U bestelt de wijnen van Velenosi eenvoudig online. Wij leveren uw bestelling, in Nederland, gratis bij u thuis vanaf €100,-. Wilt u meer informatie over de wijnen van Velenosi? Neem contact op met Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder!

×Close search
Zoeken