skip to Main Content

Toont alle 9 resultaten

Wijnhuis ILauri

Ilauri is een Italiaans wijnhuis dat gelegen is in de prachtige regio Abruzzo. Met een rijke geschiedenis en een diepgewortelde passie voor wijnmaken, heeft Ilauri een reputatie opgebouwd als producent van heerlijke toegankelijke wijnen die de schoonheid en uniciteit van het terroir van Abruzzo weerspiegelen.

Het wijnhuis is opgericht door de familie Zanchi in de jaren 1990 en heeft sindsdien gestreefd naar excellentie in wijnproductie. Ilauri beschikt over uitgestrekte wijngaarden die zich uitstrekken over de heuvels en valleien van Abruzzo, waar de druivenstokken profiteren van een ideaal microklimaat en een vruchtbare bodem. Deze omstandigheden, samen met de expertise van de wijnmakers, dragen bij aan de productie van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit en karakter.

Het wijnassortiment van Ilauri omvat een verscheidenheid aan druivensoorten, waaronder Montepulciano d’Abruzzo, Trebbiano, Pecorino en Passerina. Met respect voor de traditionele wijnbereidingstechnieken en met behulp van moderne innovaties, worden de druiven zorgvuldig geoogst en gevinifieerd om wijnen te creëren die uitblinken in hun elegantie, complexiteit en balans.

Bovendien biedt Ilauri bezoekers een unieke en gastvrije wijnervaring. Het wijnhuis heeft een charmante proefruimte en organiseert rondleidingen waarbij gasten de kans krijgen om de wijngaarden te verkennen, meer te leren over het wijnbereidingsproces en de wijnen van Ilauri te proeven, vaak vergezeld van lokale gerechten die perfect passen bij de wijnen.

Kortom, Ilauri is een gerenommeerd Italiaans wijnhuis dat bekend staat om zijn kwaliteitswijnen uit de regio Abruzzo. Met een combinatie van traditie, innovatie en duurzaamheid produceert Ilauri wijnen die de rijke smaken en karakteristieken van het Abruzzo-terroir weerspiegelen. Of het nu gaat om rode wijnen zoals Montepulciano d’Abruzzo of witte wijnen zoals Pecorino, de wijnen van Ilauri bieden een buitengewone smaakervaring die de diversiteit en pracht van Italiaanse wijnen vertegenwoordigt.

Barts Wijnkoperij is uw wijnspecialist voor wijnen van iLauri

✓ Topwijnen van wijnhuis iLauri
✓ Snelle levering
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en snel online bestellen en betalen
✓ Mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Mooie relatiegeschenken en maatwerk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!

iLauri wijnen online bestellen via Barts Wijnkoperij

U bestelt de wijnen van iLauri eenvoudig online. Wij leveren uw bestelling, in Nederland, gratis bij u thuis vanaf €100,-. Wilt u meer informatie over de wijnen van iLauri? Neem contact op met Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder!

×Close search
Zoeken