skip to Main Content

Toont alle 8 resultaten

Wijnhuis Sandrone

Luciano Sandrone, het gerenommeerde Italiaanse wijnhuis dat diep geworteld is in de weelderige heuvels van Piemonte, is een meesterlijke belichaming van passie, toewijding en traditie. Sinds de oprichting heeft dit wijnhuis gestreefd naar perfectie in elke fles die ze produceren, en het resultaat is niets minder dan verbluffend.

De geschiedenis van Luciano Sandrone begint als een prachtig verhaal van een gepassioneerde en visionaire man. Luciano Sandrone zelf, de bezieler achter dit exceptionele wijnhuis, heeft met zijn ongeëvenaarde expertise en ambachtelijke benadering een onuitwisbare stempel gedrukt op de wijnwereld. Zijn diepgewortelde kennis van de bodem, het microklimaat en de oude wijnbouwtradities van de regio, stelt hem in staat om op harmonieuze wijze de essentie van het land en de druivensoorten te vangen. De wijnmakerij van Luciano Sandrone belichaamt perfect de delicate balans tussen traditie en innovatie. Terwijl ze trouw blijven aan hun erfgoed en eerbied voor het verleden, omarmen ze ook voortdurend nieuwe technologieën en inzichten om hun ambacht naar een nog hoger niveau te tillen. Het resultaat is een unieke reeks wijnen die zowel authentiek als progressief zijn, met een ongekende complexiteit en diepte.

De wijngaarden van Luciano Sandrone zijn zorgvuldig gekozen en gekoesterd als juwelen in het prachtige Piemonte-landschap. De wijnstokken worden met zorg verzorgd, met respect voor het milieu en het delicate ecosysteem. Hierdoor kunnen ze druiven van de hoogste kwaliteit oogsten, die vervolgens met vakmanschap en liefde worden omgezet in meesterwerken in elke fles.

De trots van het huis is zijn hun uitstekende Barolo’s, wijnen die stuk voor stuk symbool staan voor passie en prestige. De diepe robijnrode kleur, gevolgd door een rijke geur van rozen, viooltjes en rode bessen, leidt tot een sensuele en verfijnde smaakervaring. Deze complexe en elegante wijnen omarmen de zintuigen en vertellen het verhaal van hun wijnmakers met elke slok.

Het Italiaanse wijnhuis Luciano Sandrone is een ware schat in de wereld van de oenologie. Hun voortdurende zoektocht naar perfectie, liefde voor het land en respect voor traditie maken hen een ware ambassadeur van Italiaanse excellentie. Voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke en boeiende ervaring, biedt Luciano Sandrone een betoverende reis door de verfijnde aroma’s en smaken van Piemonte, verpakt in elke prachtige fles die hun wijnmakerij verlaat.

Dé online wijnspecialist van Sandrone wijnen

Groot assortiment mooie topwijnen van Italië
 Snelle levering bij u thuis
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
 Veilig en eenvoudig online betalen
Ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
Unieke relatiegeschenken en maatwerk mogelijk
 Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
Dé specialist van wijnen van Sandrone wijnen!

Sandrone wijnen online bestellen bij Barts Wijnkoperij

Wilt u binnenkort zelf genieten van de wijnen van de wijnen van Sandrone? Of wilt u uw gasten in de watten leggen met deze heerlijke Italiaanse wijnen? U bestelt de wijnen van wijnhuis Sandrone online. Wij leveren uw bestelling snel bij u thuis. Vanaf €100,- geheel gratis!
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Barts Wijnkoperij.

×Close search
Zoeken