skip to Main Content

Toont alle 3 resultaten

Wijnhuis Louis de Grenelle

Louis de Grenelle is een vooraanstaand Frans wijnhuis gelegen in de betoverende Loire-vallei. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1859, heeft Louis de Grenelle zich gevestigd als een toonaangevend producent van sprankelende wijnen van uitmuntende kwaliteit.

Gelegen in het hart van de Loire-regio, staat Louis de Grenelle bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan het creëren van verfijnde mousserende wijnen die de essentie van de omringende terroir vastleggen. Het wijnhuis is gezegend met een unieke locatie, waar de harmonieuze combinatie van kalksteen- en kleigronden samenkomt met het milde klimaat van de regio. Deze ideale omstandigheden stellen Louis de Grenelle in staat om druiven van uitzonderlijke kwaliteit te telen die de basis vormen voor hun buitengewone mousserende wijnen.

Het productieproces bij Louis de Grenelle wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen traditie en innovatie. Ze koesteren de eeuwenoude technieken die worden gebruikt bij het maken van champagne, maar passen deze aan hun eigen unieke stijl aan. Het wijnhuis maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde druivensoorten, waaronder Chenin Blanc, Cabernet Franc en Chardonnay, en past traditionele methoden toe, zoals de Méthode Traditionnelle, om de hoogste kwaliteit mousserende wijnen te produceren.

Het succes van Louis de Grenelle kan worden toegeschreven aan hun voortdurende streven naar perfectie. Elk aspect van de wijnproductie, van de zorgvuldige selectie van de druiven tot het rijpingsproces in de kelders, wordt met de grootste aandacht voor detail behandeld. Dit heeft geleid tot talloze onderscheidingen en erkenning in de wijnwereld, waardoor Louis de Grenelle een geliefde keuze is onder wijnliefhebbers en kenners over de hele wereld.

Een bezoek aan het wijnhuis van Louis de Grenelle is een betoverende ervaring op zich. Het elegante landgoed biedt een warm welkom aan gasten, waar ze kunnen genieten van rondleidingen, proeverijen en een diepgaand inzicht in de wondere wereld van mousserende wijnproductie. Van de met kalksteen beklede kelders tot de weelderige wijngaarden, elke stap onthult de passie en toewijding die bijdragen aan de creatie van de uitmuntende wijnen van Louis de Grenelle.

Kortom, Louis de Grenelle is een Franse schat in de Loire-regio, een wijnhuis dat bekend staat om zijn voortreffelijke mousserende wijnen en rijke geschiedenis. Met hun compromisloze streven naar kwaliteit en innovatie blijven ze een toonaangevende producent in de wereld van de mousserende wijnen en een ware ambassadeur van de Franse wijntraditie.

De voordelen van wijn kopen bij Barts Wijnkoperij

Groot assortiment topwijnen van Louis de Grenelle
Snelle levering bij u thuis & va. €100,- gratis geleverd (Nederland).
Veilig online betalen met Ideal
Ook mogelijk om achteraf te betalen met Klarna
Ook voor relatiegeschenken
 Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
 Uw wijnspeciaalzaak, online en in de winkel!

Louis de Grenelle online bestellen

Wilt u zelf van de wijnen van Louis de Grenelle genieten? Of heeft u binnenkort gasten die u wilt verwennen met deze feestelijke mousserende wijnen? U bestelt de wijnen van Louis de Grenelle online in de webshop van Barts Wijnkoperij. Wij leveren uw bestelling snel bij u thuis. Vanaf €100,- geheel gratis! Heeft u vragen? Wilt u meer informatie of wilt u een prijsopgave voor grotere afnames? Neem gerust contact met Bart op.

×Close search
Zoeken