skip to Main Content

Lid worden van Barts Wijnkopersclub?

…en geniet van, door Bart persoonlijk geselecteerde, bijzondere wijnen.

Voor Barts Wijnkopersclub gaat Bart op zoek naar wijnen die je anders nóóit zult proeven omdat ze uitverkocht zijn zodra ze in Nederland arriveren. Vanaf nu komen deze wijnen speciaal voor jou naar Nederland! Door kopers te verenigen, creëert Bart een sterke onderhandelingspositie op de wijnmarkt. Barts Wijnkopersclub is toegankelijk voor élke wijnliefhebber want Bart zoekt wijnen – en port – in alle prijsklassen. 

Hoe werkt het:

Bart selecteert minimaal elk kwartaal tien tot vijftien topwijnen en port. Leden plaatsen hun bestelling (dat kan al vanaf één fles). Na betaling is de bestelling gegarandeerd en binnen drie maanden wordt de wijn in de winkel uitgeleverd onder het genot van een feestelijk hapje en een proeverij.

Het idee van Barts Wijnkopersclub is ook dat de leden onderling ervaringen uitwisselen. Daarom krijgen leden voorrang op proeverijen, workshops, lezingen in de winkel en VIP avonden met speciale kortingsacties alleen voor leden. Tevens krijgen de leden van Barts Wijnkopersclub voorrang bij het inschrijven van evenementen zoals onze traditionele Wine & DIne en Masterclasses met internationaal gewaardeerde top producenten. 

Geen elite, alleen genieten!

U kunt zich hier inschrijven:

    ×Close search
    Zoeken