skip to Main Content

Toont alle 6 resultaten

Wijnhuis Stark-Condé

Stark-Condé Wines is een familiebedrijf dat ambachtelijke kwalitatief hoogwaardige wijnen produceert in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. De in de Verenigde Staten (Missouri) geboren en getogen José Condé verdiende zijn sporen in de kunst en design wereld gedurende 15 jaar. In 1997 vertrok hij met zijn vrouw en twee dochters naar Zuid-Afrika, waar hij samen met zijn schoonvader Hans Schroder (eigenaar van Neil Elis Wines) het wijnbedrijf Stark-Condé in 1998 oprichtte. De naam van het bedrijf is een samenvoeging van de familienamen van mede-eigenaar en wijnmaker José Condé en die van zijn vrouw.

Nationale en internationale waardering

De autodidacte wijnmaker kreeg meteen succes. Zijn eerste wijn, de Stark Cabernet Sauvignon, werd door de Zuid-Afrikaanse wijnautoriteit John Platter vereerd met de maximaal haalbare 5 sterren. Het jaar daarop was het weer raak, en werd zijn 2000 single vineyard Cabernet Sauvignon opnieuw met 5 sterren beloond en bekroond tot beste Zuid- Afrikaanse Cabernet Sauvignon.

Premium wijnen

De premiumlijn Stark-Condé Stellenbosch Three Pines telt twee wijnen, een Cabernet Sauvignon en een Syrah. De eigen Cabernet en Merlot wijngaarden liggen op de Oude Nektar Farm in Jonkershoek Valley, op 15-310 meter boven de zeespiegel. De goed drainerende bodem bestaat uit verweerd graniet en klei. Gemiddelde leeftijd van de wijnranken 16-19 jaar (2008).

Barts Wijnkoperij is uw wijnspecialist voor wijnen van Aldegheri

✓ Topwijnen van wijnhuis Stark-Condé
✓ Snelle levering
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en snel online bestellen en betalen
✓ Mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Mooie relatiegeschenken en maatwerk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!

Stark-Condé wijnen online bestellen via Barts Wijnkoperij

U bestelt de wijnen van Stark-Condé eenvoudig online. Wij leveren uw bestelling, in Nederland, gratis bij u thuis vanaf €100,-. Wilt u meer informatie over de wijnen van Stark-Condé? Neem contact op met Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder!

×Close search
Zoeken