skip to Main Content

Toont alle 7 resultaten

Wijnhuis Matetic Vineyards

Matetic Vineyards is een vooraanstaand Chileens wijnhuis dat zich toelegt op het produceren van hoogwaardige wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Gelegen in de prachtige San Antonio Valley, een van de meest veelbelovende wijnregio’s van Chili, staat Matetic Vineyards bekend om zijn toewijding aan duurzame landbouwpraktijken en zijn passie voor het creëren van wijnen die de unieke terroir van het gebied weerspiegelen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wijnproductie, heeft Matetic Vineyards zich een reputatie verworven als een leider in de Chileense wijnindustrie. Het wijnhuis heeft een uitgebreid portfolio van wijnen, waaronder Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Syrah en Cabernet Sauvignon, die allemaal worden geproduceerd met aandacht voor detail en vakmanschap.

Wat Matetic Vineyards onderscheidt, is hun sterke toewijding aan duurzame landbouw. Ze geloven sterk in het respecteren van de natuurlijke cycli van de aarde en het bevorderen van diversiteit op hun wijngaarden. Door gebruik te maken van duurzame principes, zoals het planten van gewassen volgens de stand van de maan en het gebruik van natuurlijke preparaten, streven ze ernaar om evenwichtige en gezonde wijngaarden te cultiveren, wat resulteert in wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.

Het wijnmaken bij Matetic Vineyards is een zorgvuldig proces dat traditionele methoden combineert met moderne technieken. De druiven worden met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd, waarna ze in de moderne wijnmakerij van het wijnhuis worden verwerkt met behulp van geavanceerde apparatuur. Het ervaren team van wijnmakers streeft ernaar om de natuurlijke expressie van elke druivensoort en elk wijngaardblok te benadrukken, resulterend in wijnen die complexiteit, elegantie en een uitgesproken persoonlijkheid hebben.

Naast het produceren van buitengewone wijnen, biedt Matetic Vineyards ook een unieke ervaring voor bezoekers. Hun wijntoerisme-programma omvat rondleidingen door de wijngaarden en de wijnmakerij, evenals wijnproeverijen waar gasten de kans krijgen om de verschillende variëteiten te ontdekken en te genieten van de prachtige omgeving.

 

Kortom, Matetic Vineyards vertegenwoordigt de perfecte combinatie van vakmanschap, duurzaamheid en passie voor wijnmaken. Met hun inzet voor biodynamische landbouw en focus op kwaliteit, hebben ze een blijvende indruk achtergelaten op de Chileense wijnindustrie en blijven ze wijnen produceren die de verwachtingen van wijnliefhebbers overtreffen.

De voordelen van wijn kopen bij Barts Wijnkoperij

Groot assortiment topwijnen van Matetic Vineyards
Snelle levering bij u thuis & va. €100,- gratis geleverd (Nederland).
Veilig online betalen met Ideal
Ook mogelijk om achteraf te betalen met Klarna
Ook voor relatiegeschenken
 Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
 Uw wijnspeciaalzaak, online en in de winkel!

Matetic Vineyards online bestellen

Wilt u zelf van de unieke wijnen van Matetic Vineyards genieten? Of heeft u binnenkort gasten die u wilt verwennen met deze heerlijke Chileense  wijnen? U bestelt de wijnen van Matetic Vineyards online in de webshop van Barts Wijnkoperij. Wij leveren uw bestelling snel bij u thuis. Vanaf €100,- geheel gratis! Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met Bart op.

×Close search
Zoeken