skip to Main Content

PERSBERICHT

Barts Wijnkoperij, een gerenommeerde wijnhandelaar gevestigd in Eersel, heeft met trots aangekondigd dat zij officieel partner is geworden van Wijnkoperij de Gouden Ton, een toonaangevende internationale wijnorganisatie.

 

Officieel partner van Wijnkoperij de Gouden Ton

Eersel, 1 juni 2023 – Barts Wijnkoperij, een gerenommeerde wijnhandelaar gevestigd in Eersel, heeft vandaag met trots aangekondigd dat zij officieel partner is geworden van Wijnkoperij de Gouden Ton, een toonaangevende internationale wijnorganisatie.

De samenwerking tussen Barts Wijnkoperij en Wijnkoperij de Gouden Ton is een belangrijke mijlpaal voor beide partijen. Wijnkoperij de Gouden Ton, bekend om haar uitstekende selectie van kwaliteitswijnen en haar toewijding aan vakmanschap, heeft Barts Wijnkoperij geselecteerd als partner vanwege hun ongeëvenaarde expertise, toewijding aan klantenservice en hun passie voor het leveren van hoogwaardige wijnen.

Als officiële partner van Wijnkoperij de Gouden Ton krijgt Barts Wijnkoperij toegang tot een nog breder assortiment van internationale topwijnen. Klanten zullen profiteren van een nog ruimere keuze en kunnen vertrouwen op de expertise van Barts Wijnkoperij om hen te begeleiden bij het selecteren van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

Bart, eigenaar van Barts Wijnkoperij, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking: “We zijn vereerd om partner te worden van Wijnkoperij de Gouden Ton. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen en hen een nog breder scala aan hoogwaardige wijnen aan te bieden. We delen dezelfde passie voor excellentie en we kijken ernaar uit om onze expertise en passie voor wijn te delen met een nog groter publiek.”

Bart van Dommelen is een ware ambassadeur van de wijnwereld die met zijn passie voor het vak en ongeëvenaarde kennis elke wijnliefhebber in vuur en vlam zet!

Stap binnen in zijn betoverende wijnkoperij en je wordt meteen verwelkomd door de warmte en gastvrijheid die zo kenmerkend zijn voor Bart en zijn team. Met een twinkeling in zijn ogen en een glimlach op zijn gezicht neemt Bart je mee op een onvergetelijke reis door de fascinerende wereld van wijn. Of je nu een doorgewinterde connaisseur bent of een nieuwkomer in de wijnscene, Bart weet altijd de juiste snaar te raken en je te verrassen met zijn brede selectie aan unieke en verrukkelijke wijnen.

Met een ongeëvenaarde kennis van druivenrassen, wijnregio’s en vinificatietechnieken, weet Bart als geen ander welke flessen je smaakpapillen zullen betoveren. Hij gaat graag het gesprek aan om je wensen en voorkeuren te begrijpen, om vervolgens met enthousiasme en expertise de perfecte wijn voor elke gelegenheid aan te bevelen.

Maar Barts Wijnkoperij Eersel biedt meer dan alleen een uitgelezen selectie wijnen. Het is een ware schatkamer van kennis, waar je de gelegenheid krijgt om te leren over de geschiedenis van wijn, de kunst van het proeven en het combineren van wijnen met gerechten. Bart organiseert ook regelmatig proeverijen en evenementen die je meenemen op een zintuiglijke reis vol verrassingen en ontdekkingen.

Wat deze wijnkoperij zo bijzonder maakt, is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Bart staat altijd klaar om zijn expertise te delen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu op zoek bent naar een specifieke wijn om je collectie aan te vullen, een geschenk voor een geliefde of advies voor een bijzondere gelegenheid, bij Barts Wijnkoperij Eersel ben je aan het juiste adres.

Bart van Dommelen is niet alleen een wijnhandelaar, hij is een ware verhalenverteller die elke fles tot leven brengt met zijn boeiende anekdotes en diepgaande kennis. Zijn liefde voor het vak is besmettelijk en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor je altijd met een glimlach en een nieuwe wijnervaring naar huis gaat.

Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijke wijnervaring en een gepassioneerde gids die je wegwijs maakt in de betoverende wereld van wijn, ga dan naar Barts Wijnkoperij Eersel en laat Bart je meenemen op een reis vol smaaksensaties en ontdekkingen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Unieke vondsten vind je in ‘Barts Schatkamer’. Daar liggen de zorgvuldig verzamelde wijnen en Vintage Ports die alleen bij héél bijzondere gelegenheden of gezelschappen open gaan. Mooi om cadeau te doen maar ook om zelf van te genieten.

Bart en Ilse staan inmiddels bekend om hun persoonlijk advies: geef een menu aan hen door en zij zoeken de lekkerste wijnen om erbij te schenken. Daarbij houden zij rekening met het beschikbare budget. Datzelfde geldt voor het samenstellen van relatiegeschenken: met die mooie fles wijn die je een zakenrelatie cadeau doet, maak je écht indruk.

Laat het maar aan Bart over om een wijn te omschrijven; zijn enthousiasme is niet te stuiten en zijn kennis bijkans onuitputtelijk. Bijna altijd begint hij met: ‘Wijn is niets meer dan vergist druivensap’ maar met de nodige humor en zeker met zeer veel kennis over wijn en port, kan Bart enthousiast vertellen over de smaak, de sfeer, het wijnhuis en het productieproces. Van een bezoekje aan Barts Wijnkoperij, kom je altijd wijzer thuis.

LET OP

Een groot gedeelte van de wijnen van Barts Schatkamer liggen op voorraad in onze winkel. Echter, om alle wijnen optimaal te bewaren ligt er ook een gedeelte bij de importeur. Mocht u interesse hebben in de wijnen van Barts Schatkamer neem dan van tevoren contact met ons op via contact@bartswijnkoperij.nl

×Close search
Zoeken