skip to Main Content

Toont alle 3 resultaten

Wijnhuis Château Dubard Bel-Air

In juni 2011 werd Château Bel Air door de familie Dubard toegevoegd aan de groep familie domeinen in Bergerac, Francs-Côtes de Bordeaux en Lalande de Pomerol. De 8,34 ha grote wijngaarden liggen rond de domein gebouwen verspreid op een bodem van kalk en klei, een terroir dat garant staat voor diepe en volle rode wijnen. Het etiket van deze wijn is door de Dubard familie ontworpen, als een eerbetoon aan de oud-parochie van Puisseguin en haar cult van Jezus Heilig Hart. De tekening op het etiket verwijst naar de nog steeds op het dorpskerkgebouw zichtbare medaillon van het Heilige Hart van Jezus. De familie voegde er echter het toepasselijke motto van Puisseguin toe: “Surgam et Ibo” (Ik zal opstaan en gaan).

De vinificatie

De druiven worden al voor de oogst streng op kwaliteit gecontroleerd. Alles wat niet goed genoeg is wordt weg geknipt. De perfect rijpe en gezonde druiven ondergaan een alcoholische gisting en inweking van 3 tot 4 weken in thermisch gereguleerde RVS tanks. De malolactische gisting en rijping vinden plaats in vaten van Frans eikenhout (30% nieuw) gedurende 12 tot 18 maanden.

Château Dubard Bel-Air wijn kopen via Barts Wijnkoperij

Binnenkort zelf genieten van de wijnen van Château Dubard Bel-Air? Bestel snel en eenvoudig online. Uw bestelling wordt snel geleverd en vanaf €100,- geheel gratis! Wilt u meer informatie? Neem contact op met het team van Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder.

Daarom Barts Wijnkoperij

✓ Groot assortiment topwijnen uit Frankrijk
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en eenvoudig online bestellen
✓ Ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Unieke relatiegeschenken en maatwerk mogelijk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!
✓ Dé wijnspecialist van de wijnen van Château Dubard Bel-Air, online en in de winkel!

×Close search
Zoeken