skip to Main Content

Toont alle 5 resultaten

Wijnhuis Cevico

Cevico, gevestigd in Emilia-Romagna, is een van de allergrootste wijnproducenten van Italië. De visie van het bedrijf is om een omgeving te creëren waarin de mens, het land en de wijn in totale harmonie met elkaar zijn, met gemotiveerde en tevreden wijnmakers die met respect voor de natuur en zonder gebruik van onnodige chemische producten een smakelijke wijn maken.

De regio

In het noorden van Italië ligt de regio Emilia-Romagna, de samenvoeging van de districten Emilia en Romagna, vanaf de Adriatische Zee als een langwerpige strook tussen de rivier de Po en het gebergte de Apennijnen tot aan de regio Ligurië bij de Middellandse Zee. Een zeer groot deel van de oppervlakte van Emilia-Romagna behoort tot de Povlakte waar zich ook de meeste wijngaarden bevinden. Een gebied dat plat is en zeer hete zomers kent en natte en mistige winters. Niet de meest ideale omstandigheden om kwaliteitswijnen te maken, iets dat ook blijkt uit de enorme wijnproductie waarvan het grootste deel niet eens geklasseerd is als DOC, laat staan als DOCG. Gelukkig zijn de wijnen van Cevico hierop een uitzondering.

Barts Wijnkoperij is uw wijnspecialist voor wijnen van Cevico

✓ Betaalbare wijnen van wijnhuis Cevico
✓ Snelle levering
✓ Bestellingen gratis geleverd in Nederland va. €100,-
✓ Veilig en snel online bestellen en betalen
✓ Mogelijk om achteraf te betalen via Klarna
✓ Mooie relatiegeschenken en maatwerk
✓ Niet voor de elite, maar puur om van te genieten!

Cevico wijnen online bestellen via Barts Wijnkoperij

U bestelt de wijnen van Cevico eenvoudig online. Wij leveren uw bestelling, in Nederland, gratis bij u thuis vanaf €100,-. Wilt u meer informatie over de wijnen van Cevico? Neem contact op met Barts Wijnkoperij. Wij helpen u graag verder!

×Close search
Zoeken