skip to Main Content

BORRELBROOD & BODEGA ALCEÑO HILANDA Garnacha Jumilla

Borrelbrood

Nodig:
Notenbrood of Walnotenbrood (half gebakken) 

  • 1 punt brie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • paar takjes tijm

Doen:
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd het brood voorzichtig diagonaal in. Niet tot de bodem, want dan valt het brood uit elkaar. Snijd de brie in repen en verdeel dit tussen de inkepingen. Wrijf de olijfolie over de bovenkant van het brood en de brie en strooi de tijm er over. Bak het brood 15 minuten of tot de brie begint te kleuren en te smelten. Serveer meteen.

Bodega Alceño Hilanda Garnacha Jumilla

Smaakprofiel
Bodega Alceño Hilanda Garnacha Jumilla heeft een volle rode kleur. Heeft aroma’s van kersenfruit  Een medium body, smaakvol, sappig met een zuivere fruitige afdronk.

Serveertemperatuur / Bewaarcapaciteit

  • 16-18 2ºC
  • Binnen 3-5 na de oogst
×Close search
Zoeken